MANIFESTA 17

Den anden version af Manifesta fokuserede på temaet: 

 

DREVET AF DESIGN

Kunsthåndværk og design er en integreret del i vores hverdag, det omringer os og bruges hver dag; men hvad er indvirkningen udover brug og æstetik? Hvordan kan design påvirke samfundet som en helhed, og hvilke fremtidige realiteter frembringer design?

I år vil en række af håndværkere præsentere deres perspektiv fra deres respektive position i feltet, hvordan design driver samfundet og den individuelle.

 

 

Tid og sted
19 Januar, Kunsthal Charlottenborg

 

PROGRAMÆNDRING:

Vi er kede af at må meddele, at Hella Jongerious er forhindet i at deltage i Design Manifesta grundet alvorlig sygdom i hendes familie.

Heldigvis har Rosan Bosch accepteret vores invitation til at tale i stedet for Hella med utrolig kort varsel. Vi ser frem til at byde hende velkommen på scenen i morgen for at blive interviewet af Svante Lindeburg.

Hollandske Rosan Bosch startede i 2001 Rosan Bosch Studio, et tværfagligt studio, der arbejder tværfagligt med kunst, design og arkitektur. Bosch tror på, at det fysiske miljø gør en forskel for, hvordan vi bevæger os i verden. Hun bruger derfor interiørdesign som et aktivt værktøj til at skabe ændring.

 

Program

17.00 Dørene åbner

17.45 Velkomst  /Svante Lindeburg

  Velkommen /Astrid Krogh  

  Ilse Crawford

  Ravi Naidoo

 18.45 Pause

 18.55 Rosan Bosch

  Paneldiskussion modereret af Svante Lindeburg

 19.30 Forfriskninger og mingling

 21.00 Musikalskindslag

 23.30 Tak for i aften